0113-561127 info@digixpert.nl

Het draait om de service....

Een computer is een geweldig en onmisbaar hulpmiddel in onze hedendaagse maatschappij. Daarbij stellen we vast dat we er ook in toenemende mate afhankelijk van zijn. Als het apparaat niet naar behoren functioneert of u heeft moeite met het gebruik kan dat problemen geven.

DiGi Xpert is uw hulp bij computergebruik. We zorgen er voor dat uw computer technisch tip-top in orde is. Daarnaast willen wij u helpen bij het gebruik er van. Een Servicepack kan hierbij helpen, het geeft zekerheid en bij het contactmoment kunnen er vragen over het computergebruik worden gesteld. Daarnaast is het mogelijk een op uw situatie gerichte computertraining te krijgen. Dat kan in onze trainingsruimte of bij u thuis of op kantoor. Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Het is mogelijk dat een computer kapot gaat. Gelukkig hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van computers en randapparatuur. En mochten we het probleem niet snel kunnen oplossen is het mogelijk kosteloos vervangende apparatuur te gebruiken.

Servicepacks

Een Servicepack van DiGi Xpert geeft ondersteuning bij uw computergebruik. 1 keer per jaar wordt uw computer goed nagekeken en krijgt u passend advies. Daarnaast krijgt u toegang tot ons speciale servicenummer waarmee u tegen een gereduceerd tarief telefonische ondersteuning krijgt bij al uw computervragen.

 

Reparatie

Computers kunnen kapot gaan en dan is het natuurlijk fijn te weten dat dit snel en vakkundig kan worden opgelost door DiGi Xpert.
We hebben ervaring met de meeste merken computers maar natuurlijk ook met printers en andere randapparatuur. 

 

Over ons

DiGi Xpert is gevestigd in Heinkenszand. De meer dan 30 jaar ervaring in de ICT wereld delen wij graag met u.

Onze slogan, 'Wij zijn pas tevreden als u dat bent' is tevens onze bedrijfsfilosofie, daar mag u ons aan houden. 

Contactgegevens

DiGi Xpert
Kerkdreef 4
4451 AD  Heinkenszand

t. 0113-561127
e. info@digixpert.nl

fb. /digixperthkz